L’amour

Dragostea. În jurul ei se învârte totul- stări de spirit, cântece, filme, cărţi, toate par a se axa pe ideea de iubire.
Cu toţii visăm că într-o zi toate problemele ni se vor rezolva, grijile ni se vor risipi asemenea nisipului bruscat de forţa nemiloasă a valurilor…visăm o locuinţă frumoasă, un serviciu plăcut la care să mergem cu drag şi o carieră de învingător, copii frumoşi şi sănătoşi, timp pentru activităţile preferate.

Ne visăm fericiţi. Iar fericirea aceasta închipuită a viitorului implică în mod voluntar sau poate involuntar dragostea, găsirea sufletului pereche.
O/îl vezi, te închipui alături de ea/el pe timp nelimitat, nu concepi o zi fără persoana aceasta atât de dragă ce ţi-a furat inima, ce îţi invadează viaţa, gândurile şi visurile. Iar o întâmplare fericită face ca drumurile voastre să se intersecteze, iar visul tău să se preschimbe în realitate.
Eşti convins/ă că o iubire atât de mare va rezista adierii treptate, dar sigure a vântului destinului şi a puterii nestăpânite a furtunii timpului, cu picăturile sale mari şi greoaie numite zile, săptămâni, luni, ani…

Dar la un momentdat observi ceva, departe, chiar dacă privirea îţi este înţeţoşată şi captivă în pânza lipicioasă şi mult prea dulce din jurul tău. Te uiţi mai bine şi.. ce vezi? Frânturi de realitate, oferite-n dar chiar de persoana ta specială, care-ţi fac disperate cu mâna. Şi aşa te trezeşti ca după un duş rece, dar deloc revigorant. Impactul este brusc, neaşteptat. Lumea ta se destramă şi simţi cum nori negri se strâng deasupra ta, prevestind o întreagă perioadă ploioasă. Îţi spui că te-ai înşelat şi nici omul acesta nu este cel pe care îl aşteptai. Dezamăgire, dar totuşi speranţă. Speranţa ca cineva mai bun există undeva pentru tine.
Ei bine, şi chiar aşa este. Eu cred că fiecare are dreptul de a iubi şi de a fi iubit, iar pentru toţi există cineva acolo, undeva, care aşteaptă…Vreau să cred asta! Şi ştiu că măcar unul dintre voi, cei care citiţi aceste rânduri banale, crede la fel.

440697861_79a3fd2890

Reclame

6 gânduri despre “L’amour

 1. Hmm…ai dreptate! Si eu sunt sigura ca suntem multi cei care gandim asa…Si cred ca o data cu o lovitura de genul celor descrise de tine, devii mai puternic/a si tot e un lucru bun, nu? Si vine speranta ca poate va fi bine…si pentru tine.
  :*

  Apreciază

 2. Eh, nu stiu ce sa zic si cu dragostea asta. Stii tu, frumusetea trece. Cred ca cele mai importante sunt respectul de sine, sinceritatea, si alte calitati morale. Alea fizice nu prea conteaza. De fapt dragostea de cele mai multe ori se bazeaza pe „cum arati” nu pe „ce reprezinti pentru mine”, asa-i ?

  Apreciază

 3. bravo.asa-mi place. Contraziceti-va 😀
  numai ca eu nu vorbeam de chestia asta. Si in cazul asta,poate ca Sadak are dreptate spunand ca in zilele noastre,dragostea se bazeaza mai mult pe cum arati, nu pe ceea ce esti cu adevarat. Si tocmai de aceea este o ‘dragoste’ trecatoare,pe care o uiti foooarte usor de parca nici nu ar fi existat. ..Suntem atat de superficiali 😦 …

  Apreciază

 4. nu mereu se intampla asa cum ai zis tu k pers care o crezi alesul/aleasa se dovedeste a fii ceva ce nu era…sunt o gramada de cazuri…insa tot c pot sa spun e k am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci PE CINE ai!!
  [nu mai pune asa multe adjective:)]
  sh…in cazul meu(unu din cele fericite;;)) nu a contat niciodata cum am aratat sau cum a aratat el:D
  pur si simplu a fost o prietenie intre 2 colegi d banca care a d evenit ceva mai mult:X

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s