Reverie

Da, poate e prea încărcată fotografia (nu îmi aparţine; dând click, puteţi accesa sursa.) , prea fantasy, dar eu am scris următoarele rânduri pornind de la ea. 🙂
„S-a jucat pănă acum cu inima plină de bucurie. Cu inima sinceră şi curată, a creat o lume a ei, a văzut dincolo de aparenţe, dincolo de pustiu şi de neajuns şi a oferit viată unor închipuiri de copil. Nu judecă după aspect şi după vorbe, priveşte în suflet şi simte bunătatea. În propria realitate, culorile nu sunt stridente, ele capătă mult mai multe înţelesuri. De fapt, capătă viaţă şi energie. Cerul stropit cu stele nu este întunecat şi modelează infinitul în ramurile sale totuşi înţelepte. Baloanele-familie încearcă să-l atingă, pentru a revărsa asupra sa şi mai multe culori, şi mai multe zâmbete… Fluturii nu se sperie de ea şi muncind împreună, îi poartă visele pe un curcubeu de iluzii. Iarba nu are nici ea limite; gâdilă tălpile stelelor. Florile-i răsar dintr-o simplă sămânţă de imaginaţie. Ea o sădeşte în ariditate, pentru ca explozii de miresme, forme şi nuanţe să-i fie supuse. Este prinţesă în propriul regat. Construit din nisip. Nisip parfumat, de pe crestele dunelor cele mai iubite de soare. Nu are limite şi reguli, poate face orice. Florile însă-i rămân pentru eternitate, dovezi ale nopţilor luminate.

Doarme acum şi doar atingându-şi genele declanşează şuvoaie de imagini şi senzaţii. În lumea ei, totul se întâmplă repede. Poate că de aceea încearcă necontenit să presare magie… Trăieşte visând şi visează trăind.”

Reclame

13 gânduri despre “Reverie

 1. Foarte fain 😀 dar ştiai că voi zice asta :)) Şi uite, în caz că mai sunt şi alţii, declanşez AICI, la postul ăsta, începând de azi pe termen nedeterminat, fără permisiunea ta pentru că sunt rău (:D) campania „Spuneţi-i Alexei să scrie o carte!”

  Apreciază

 2. E prima data cand cunosc o domnisoara care e in acelasi timp performanta si la fizica,si la literatura.
  Fotografia pare incarcata on purpose,pentru a sugera o atmosfera romantica si o epoca anume-sec.al 19-lea.
  Cat despre text,nu-mi dau seama daca e sau nu un citat.Oricum imi place mult,mai ales metafora”iarba…gadila talpile stelelor”.
  Poate incepi in aceasta vacanta cartea pe care o asteapta prietenii tai.

  Apreciază

  1. nu am mai scris. Iarna nu ma ajuta deloc, cerul e incarcat, alb… Si nu stiu de ce, dar simt o tensiune in aer, ceva care ma impiedica sa fac ce vreau. Dar vad eu cum fac sa ma mobilizez si sa imi creez o stare pozitiva. >:D<

   Apreciază

 3. mai, sa stii ca ar fi mai bine venite sincer acele cadouri „spirituale”. Impliniri in ceea ce faci, realizari, decat ceva material neaparat. pentru ca acel ceva material poate veni cand nu te astepti, insa realizarile sunt greu de atins, iar cand ajungi sa te bucuri de ele…esti cel mai fericit…

  Apreciază

 4. You must remove this image. You are infringing on my copyright. I am the artist that created this artwork and you did not ask permission to display here. I am XG Designs NYC.
  Thank you.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s