Nu uita că e o cursă ȋn care ești ȋntotdeauna nevoit să alergi după ceva. Lasă-te ȋmpins de vȃnt și trage aerul ȋn plămȃnii tăi de azi, dar nu pierde din vedere aparenta linie de sosire. Și spun ‘aparenta’ pentru că e o linie de sosire de tip ‘fata morgana’… ȋnsă nu te lăsa deznădajduit, ea trebuie să existe undeva!
Trăsăturile perisabile ale feței ȋți ȋngheață, mușchii ți se contractă, se relaxează, picioarele ȋți sunt cȃnd grele, cȃnd ușoare… Zbori?! Hainele te ȋmpiedică să cȃștigi viteză.
Alergi. Și nimic altceva ȋn afară de a ajunge acolo nu mai contează.
Pare că plutim ȋntr-un gol nesfȃrșit care ne ȋnghite mișcările și ne fură secundele din cronometru, dar, la urma urmei, e o cursă pe care o vom termina… Chiar dacă troleul pleacă din stație chiar ȋnainte ca noi să ajungem..


Un gând despre “

  1. Si uite ca, de fapt, magazinul nu s-a inchis. Poate a avut nevoie de putina ordine in interior, dar ma bucur ca e inca aici. Nu pentru lumea amara de care vorbeai, ci pentru cei care gusta din gandurile tale optimiste. Pentru ca in tot ce scrii, chiar si atunci cand spui ca te dai batuta, se resimte o doza de optimism; prin simplul fapt ca tu crezi in puterea cuvantului, in idealuri si in oamenii buni. E o cursa pe care trebuie sa o termini. Continua sa scrii ce simti, chiar daca te-ai schimbat. Ceva nou e intotdeauna binevenit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s