De o săptămână încoace, în fiecare seară, la apus, văd un avion străbătând tabloul fin… Urma sa străluceşte şi se risipeşte într-un colţ al vestului.
Şi poate veţi crede că doar despre apus sunt în stare să scriu, dar mă impresionează cu adevărat lucrurile măreţe, pure şi aparent obişnuite. 🙂
… Spre ce zări călătoresc oamenii din toate acele avioane de la apus?


8 gânduri despre “

  1. De multe ori lucrurile aparent neinsemnate sunt cele care conteaza cu adevarat. Dar suntem prea grabiti ca sa le mai observam si sa le apreciem. Si apropo de „Şi poate veţi crede că doar despre apus sunt în stare să scriu”, stiu ca esti in stare sa scrii despre orice si sa valorifici multe in articolele tale, asa ca nu crede nimeni asta.

    Apreciază

  2. Si deasupra orasului nostru este culoar aerian.Urmaresc avioanele mai ales in serile de vara.Incerc,la fel ca si tine,sa ghicesc destinatiile.Imi imaginez calatorii stransi,cuminti,in acele cutii zburatoare.Ma rog in gand sa ajunga cu bine acolo unde vor.
    Am mers o singura data cu avionul,la Paris.Mi-a fost frica si nu cred ca voi mai repeta experienta.Voi adopta deplasarea terestra.

    Apreciază

  3. @Alexa&Cartim:Ratiunea imi spune exact ce ziceti si voi.Totusi teama este irationala.
    Probabil ca o sa mai calatoresc totusi cu avionul.Dar nu intr-un viitor apropiat.Am in aceasta perioada niste probleme in familie care mi-au cam secatuit resursele financiare si de energie.

    Apreciază

Lasă un comentariu